اخبار

مراسم افطار شرکت آرتین آزما

به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان و انجام مراسم پرفیض افطار با حضور مومنان ، شرکت آرتین آزما مهر ضمن دعوت از دست اندکاران و فعالان حوزه نفت و گاز و پتروشیمی اقدام به برگزاری ضیافت افطار در شامگاه سه شنبه6 اردیبهشت 1401 نمود.

این مراسم با حضور نمایندگانی از بخش خصوصی و جامعه دانشگاهی و صاحب منصبان حوزه نفت و گاز و پتروشیمی و انجمن صادرکنندگان نفتی برگزار شد و محور گفت و گو ایجاد شبکه‌ای از مجموعه‌های غیر یکسان (دانشگاهی ، صنعتی، بازرگانی) که مشترک المنافع هستند و  شبکه ذینفعان صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در حوزه آزمایشگاه، کاتالیست و مواد شیمیایی بود.

در طی این هم اندیشی جناب آقایان دکتر حسینی از تشکل صنفی صادرکنندگان نفتی و دکتر آذین از دانشگاه خلیج فارس بوشهر  و دکتر سید امیرحسین علوی فر مدیرعامل شرکت آرتین آزما مهرحضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداخته و دیدگاه های خود را نسبت به مسائل روز پیرامون نفت و گاز به اطلاع حضار رساندند.

اهم موضوعات مورد بحث در این جلسه اهمیت شبکه سازی برای ذینفعان این حوزه در حین پیچیدگی های امروز صنعت و تجارت بود.

در طی این جلسه آقای دکتر حمید حسینی رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت و گاز و پتروشیمی به ایراد سخنرانی پرداخته و با اشاره به مسائل به وجود آمده پیرامون تحولات روسیه و گفت:

تحولات به وجود آمده پیرامون مسائل روسیه هم می تواند برای کشور ما جنبه تهدیدآمیز داشته باشد و هم از بعضی جنبه ها فرصت ساز باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که مسئولین تاثیرات اقتصادی را که می تواند برتولیدکنندگان و صادرکنندگان ما بگذارد را مدنظر داشته باشند تا بتوان از فرصت های ایجاد شده نهایت استفاده را برد.

درادامه مراسم آقای دکتر رضا آذین ، استاد دانشکده مهندسی نفت و دانش آموخته دکترای مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی شریف و رئیس مرکز پژوهشی نفت و گاز دانشگاه خلیج فارس بوشهر ، به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع بازرگانان و صنعت گران حوزه نفت گاز،  گفت:

«تمایل دارم که اعلام کنم امروزه زمانه نزدیک شدن دانشگاه و صنعت و بازار فرارسیده و مراکز کارآفرینی ، مراکز نوآوری و استارت آپ ها داخل دانشگاه پاگرفته اند و ارتباط دانشگاه با صنعت کمابیش خوب است. و دانشگاه خلیج فارس وارد باشگاه دانشگاه هایی شده است که مطالعات میدان محور را به دست گرفته اند. دانشگاه خلیج فارس در حال حاضر مجری طرح میدان نفتی نوروز است. در حال حاضر ساختار دانشگاه به سمتی حرکت می کند که میزبانی از صنعت به عنوان یک کار روزمره و روتین در آن درنظر گرفته می شود.

از طرفی دیگر به واسطه جنس کاری که در دانشگاه انجام میشود مطالعه فناوری های نوظهور در دستور کار قراردارد. فناوری هایی که شاید با تاخیرزمانی به ایران وارد شوند . همینطور مذاکراتی با تعدادی از پتروشیمی ها در زمینه استفاده از اینترنت اشیاء در صنعت نفت و گاز که به بهبود فناوری کمک می کند ، داریم. بنده همین جا از همه عزیزان چه به صورت فردی و چه به صورت سازمانی دعوت میکنم که در دانشگاه پیرامون کار روی اینگونه مسائل حضور فعال تری داشته باشند»

وی افزود، شرکت آرتین آزما مهر نیز یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری است که اسفند ماه سال 1400 تفاهم نامه همکاری مشترکی را با دانشگاه خلیج فارس امضا کرده است و طی برگزاری جلسات متعدد با مدیرعامل شرکت درحال تدوین برنامه های علم و فناوری چه در حوزه پژوهش و چه در حوزه ترویج هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با انجام این همکاری ها بتوان قدم موثری برای بهبود صنعت و اقتصاد کشور برداشت.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر سید امیرحسین علوی فر، دانش آموخته دوره دکترای نفت و گاز از دانشگاه دولتی مسکو و هم بنیانگذار و مدیرعامل شرکت آرتین آزمامهر نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن خوش آمدگویی به حضار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت:

«از شروع به کار رسمی شرکت در سال 97 تا پایان اسفند1400،  427پروژه و قرارداد کوچک و بزرگ به امضا رسیده است و از این تعداد تنها دو مورد بوده که مورد برگشت واقع شده است و در ادبیات کنترل کیفی معادل 4سیگما است که اگرچه جای بهبود دارد اما عملکرد قابل دفاعی است.

وی ادامه داد، این آمار با به کارگیری تیمی نخبه از دوستان جوان در شرکت فراهم آمده است. همچنین امضاء قراردادی با موسسه نفت و گاز ونیوس کازان روسیه در سال 1398 باعث جذب سرمایه خارجی روسی برای ایجاد واحد تولید کاتالیست مرکاپتان زدایی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر شد. و درواقع به اذعان دوستان در اتاق بازرگانی ایران و روسیه اولین شرکتی بودیم که در آن مقطع موفق به جذب سرمایه خارجی شدیم و کار مشترک تولید را انجام دادیم. و پس از آن برای ثبت دانش بنیان بودن شرکت اقدام کردیم.

وی منظور از برپایی چنین گردهمایی ها را بیان نمود و گفت: هدف اصلی از گردهمایی های اینچنینی این است که بتوانیم در زنجیره تامین در کشور قرارگرفته و از این شبکه و اثربخشی شبکه استفاده کنیم تا ضمن امکان گفت و گو در مورد مسائل مشترک برای مسائل پیچیده ای که ذی نفعان متفاوتی دارد ، با اشتراک نظر به راهکار مناسب برسیم.

وی ابراز امیدواری کرد که ارتباطات بیشتری بین اعضا صنعت و مجموعه صنفی و دانشگاه برقرارشود. همچنین برقراری ارتباط صنفی از طرف شرکت آرتین آزما با اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی و گازی نیز گامی مهم برای شرکت است. همچنین شرکت آرتین آزما عضو اتحادیه صنایع شیمیایی ایران نیز هست و همچنین عضویت در انجمن مهندسی شیمی ایران نیز از افتخارات این شرکت است.

وی ادامه داد، در طی 4 سالی که وارد صنعت نفت و گاز کشور شده ایم همواره راغب بوده ایم تا چه در تامین تجهیزات آزمایشگاهی و چه در تامین کاتالیست و مواد شیمیایی و چه در تولید کاتالیست این ارتباط موثر را حفظ نموده و با ایجاد اثر شبکه ای به اثربخشی بیشتر در فرآیند خدمات و تولید برسیم.

 

وی ضمن اشاره به مشکلات پیش روی صنعت گفت: امروزه شرایط جهانی به گونه ای است که ما در زنجیره تامین از دو مشکل رنج می بریم، یکی مشکلات داخلی است و مشکل دوم  شرایطی است که در جهان به خاطر بحث کووید و بلافاصله بعد از آن جنگ روسیه،  به وجود آمده. به گزارش اکونومیست این شرایط باعث شده که هزینه های زنجیره تامین در سراسر جهان حدود 25% بالاتر برود. امروزه شاهد هستیم که کمپانی های بزرگی چون متراهم و مترتولدو سوئیس زمان تحویل خود را از دو ماه به 5ماه افزایش داده اند. همچنین شرکت های آلمانی و چینی نیز به دست به افزایش قیمت های بی سابقه و افزایش زمان تحویل کالا زده اند و تنها راهکار مدیریت بحران جهانی ایجاد شده تنوع بخشی به زنجیره تامین است.

در پایان سخنان وی ابراز امیدواری کرد که در سمینارهای آتی شرکت که پیرامون تجهیزات آزمایشگاهی و همین طور در خصوص کاتالیست ها و مواد شیمایی برگزار خواهند شد و همچنین در نمایشگاه نفت و گاز و پتروشیمی 1401 ، شاهد دیدار مجدد دوستان فعال در حوزه صنعت نفت و گاز کشور باشیم.

 

حاضران در مراسم نیز ابراز امیدواری کردند که نشست های گفت و گو مابین دست اندرکاران استمرار داشته و زمینه ساز همکاری های بیشتر جهت رفع موانع موجود باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *